محسن عباسی گفت: سبک زندگی مدرن بیش از آن که با نیازهای کودک تطابق داشته باشد، با نیازهای او دشمنی دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن عباسی کارشناس امور تربیتی در گفتوگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: سبک زندگی مدرن بیش از آن که با نیاز های کودک تطابق داشته باشد، با نیازهای او دشمنی دارد.
وی با بیان اینکه بازی یکی از نیازهای حقیقی فرزندان است، ادامه داد: این نیاز مانند آزادی یک نیاز حقیقی بوده و زیادهطلبی به شمار نمیآید.
عباسی افزود: بسیاری از مشکلات تربیتی فرزندان به دلیل عدم مدیریت صحیح در پاسخگویی به نیاز بازی بوده است.
این کارشناس تصریح کرد: کودک در هنگام بازی با محیط اطراف خویش آشنا می شود و قوانین برقراری ارتباط با این محیط را یاد می گیرد.
وی گفت: بازی، ترس کودک از بسیاری کارها را از بین می برد و به او می آموزد بدون کمک دیگران و با اتکا به توان خویش می تواند بسیاری از کارها را انجام دهد.
عباسی با بیان اینکه بازی، کودک را به استفاده از هوش و حافظه خویش وا می دارد، ادامه داد: همان گونه که بازی های حقیقی هوش را تقویت می کنند، بازی های مجازی حافظه کودکان را تحت تاثیر قرار داده و قدرت خلاقیت را از آنها می گیرد.
این کارشناس با بیان اینکه در سایه تک فرزندی، کودکان بازی های گروهی را تجربه نمی کنند، افزود: در گذشته تعداد فرزندان یک خانواده زیاد بود و آنها با یکدیگر همبازی می شدند اما سبک زندگی مدرن این مهم را از کودکان امروز گرفته است.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: بازی لازمه شاداب ماندن روح کودک است بنابراین والدین با بازی های صرفا مجازی روح کودکان را خدشه دار نکنند.
انتهای پیام/