شبکه های اجتماعی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سلام کانال تلگرام
اینستاگرام
گروه: اقتصادی
ساعت: 10:08 منتشر شده در مورخ: 1400/02/26 شناسه خبر: 1734350
در سال گذشته رخ داد؛

افزایش ۴۰ تا ۱۱۳ درصدی قیمت کالاهای اساسی

افزایش ۴۰ تا ۱۱۳ درصدی قیمت کالاهای اساسی
بررسی قیمت برخی کالاهای اساسی از جمله برنج، شکر، گوشت قرمز و مرغ نشان می‌دهد قیمت این کالاها از اسفند ۹۸ تا اسفند ۹۹ بین ۴۰ تا ۱۱۳ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افزایش قیمت کالاهای اساسی و مهم از جمله برنج، شکر، گوشت مرغ، گوشت قرمز یک از معضلات اقتصادی کشور در سال ها اخیر و بخصوص در سال ۹۹ بود که منجر به فشار اقتصادی شدیدی به مردم شد. 

اگرچه تورم و گرانی کالا جزء لاینفک اقتصاد ایران است اما در سال های اخیر و به خصوص در سال ۹۹ این افزایش قیمت ها به اوج رسید. 
 
براین اساس بررسی قیمت ها نشان می دهد که  قیمت هر کیلوگرم برنج پاکستانی باسماتی در اسفند ۹۹ نسبت به اسفند ۹۸ به میزان ۱۱۳.۶ درصد افزایش یافته است.
 
قیمت هر کیلوگرم از این محصول در اسفند ۹۸ به میزان ۱۱۵۱۸۲ ریال بوده که در اسفند ۹۹ به ۲۴۶۰۸۴ ریال افزایش یافته است. 
 
برنج تایلندی نیز که قیمت هر کیلوگرم آن در اسفند ۹۸ به میزان ۷۴۲۲۴ ریال بوده با افزایش ۱۱۱.۱ درصدی در اسفند ۹۹ به ۱۵۶۷۰۳ ریال رسیده است. 
 
برنج طارم اعلا در اسفند ۹۹ نسبت به اسفند ۹۸ به میزان ۴۶.۲ درصد و برنج داخلی هاشمی در اسفند ۹۹ نسبت به اسفند ۹۸ به میزان ۴۳.۵ درصد افزایش قیمت داشته است. 
 
شکر سفید که در اسفند ۹۸ هر کیلوگرم آن ۶۱۰۶۷ ریال بوده با افزایش ۷۲.۱ درصدی در اسفند ۹۹ به ۱۰۵۰۹۲ ریال رسیده است. 
 
شکر بسته بندی ۹۰۰ گرمی در بازه زمانی یاد شده ۷۴.۷ درصد گران شده است. 
 
و در نهایت سه محصول پروتئینی یعنی گوشت گوساله ۴۵.۲ درصد، گوشت گوسفندی ۴۰ درصد و گوشت مرغ نیز ۸۷ درصد در اسفند ۹۹ نسبت به اسفند ۹۸ گران شده است. 
 

انتهای پیام

منبع: فارس

https://old.dana.ir/1734350
ارسال نظر
نظرات